Къде ще спира водата в София на 22 август 2019 г.

Два ремонта са предвидени за утре

Къде ще спира водата в София на 22 август 2019 г.
756 ~ 1 мин. четене
На  22 август 2019 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Франсис Де Пресансе", кв. „Подуяне", се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
ул. „Франсис Де Пресансе" от ул. „Богдан" до  ул. „Черковна";
ул. „Богдан" от бул. „Мадрид" до ул. „Франсис Де Пресансе".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Франсис де Пресансе" №28. 

-Във връзка с монтаж на спирателен кран в кв. „Кумарица", гр. Нови Искър, се налага спиране на водоподаването от 09:00  до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района между:
ул. „Светлина", ул. „Дъбиците",  ул. „Леярска",  ул. „Свещеник Юрдан Ангелов", ул. „Кумарица" и ул. „Хаджи Димитър".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Кумарица" до църквата.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 12121.


Подкрепи Economic.bg