Къде ще спира водата в София на 25 януари 2019 г.

Предвидени са няколко ремонта

Къде ще спира водата в София на 25 януари 2019 г.
На 25 януари 2019 г. (петък), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за подмяна на уличен водопровод във вилна зона „Американски колеж", се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: кв. „Малинова долина".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Климент Охридски" ъгъла с ул. 2-ра.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата във кварталите: „Малинова долина", „Дървеница", „Мусагеница".

След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода" живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

-Във връзка с монтаж на спирателен кран на ул. „Дяволска река", вилна зона „Бункера", се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: вилна зона „Бункера".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Юрушка църква" ъгъла с ул. „Копринка".

-Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Стойно Кръстев", кв. „Челопечене", се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: ул. „Ангел Маджаров", ул. „Войнишка чешма", ул. „Стари Искър", ул. „Челопешко шосе".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: на площад.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 12121.
Коментари: 0