Къде ще спира водата в София на 5 февруари 2019 г.

Утре са предвидени три ремонта

Къде ще спира водата в София на 5 февруари 2019 г.
На 05 февруари 2019 г. (вторник), във връзка с изграждане на уличен водопровод на ул. „Суходолска", кв. „Факултета", се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: кв. „Факултета" - по ул „Дръстер" от ул."Суходолска" до бул."Възресение"; ул."Стрезимировци". по ул."Суходолска" от ул."Дръстер" до ул."Западна"; кв."Красна поляна"- бл.11,120, ул."Перуника"; по ул."Ришки проход" от бул."Възкресение" до ул." Иван Гарванов".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Възкресение" до магазин „Т-маркет".

-Във връзка с монтаж на пожарен хидрант на ул. „Галичник", жк. „Света Троица", се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: по ул. „Галичник" от ул. „Цар Иван Александър" до ул. „Цар Симеон".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Галичник" ъгъла с ул. „Цар Иван Александър".

-Във връзка с ремонт на стратегически водопровод на бул. „Цариградско шосе", вилна зона „Врана – Герман", се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: Военно поделение, база „Хидрострой".

С понижено налягане на водата ще бъдат кв. „Ботунец" и с. Горни Богров

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред Военно поделение.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството.
Коментари: 0