Как да изградите успешна кариера като онлайн трейдър

Присъединете се към тези, които се наслаждават на печелившата си и мотивираща кариера като трейдъри

Как да изградите успешна кариера като онлайн трейдър
348 ~ 3 мин. четене

Когато искаш да постигнеш нещо полезно, особено успешна кариера, ти трябва дисциплина за устойчиви инвестиции на време, усилия и пари. Страдате от несигурност, разочарование и неуспех, но нямате гаранция за успех.

Съжаляваме, че ще разбием мечтите на онези, които вярват в бързата и лесна печалба без усилие. Кариерата на трейдър на непълно или пълно работно време отнема време и усилия, както при другите конкурентни и печеливши индустрии. Въпреки че повечето хора, които опитват такава дейност не успяват след няколко месеца, 20-30% елит се наслаждават на печеливша и мотивираща кариера. Повечето от тях са гении или вътрешни хора. Можете да се присъедините към тях, но трябва да имате правилните насоки.

Тъй като много търговци се провалят, на онлайн търговията се гледа повърхностно, а общото мнение е отрицателно. Поради същата причина, трябва да се избягват продажбите на недвижими имоти, застрахователна или всякаква друга дейност, която изисква минимални усилия, за да започнете, стимулираща е и с интензивна конкуренция, която привлича проспериращо малцинство.

Независимо от областта, почти никой не може да започне успешна кариера като професионалист, с няколко години подготовка, която често е скъпа и досадна. Следва серия от изпити, последвана от няколко години на нископлатена работа с извънреден труд, офис политики и понякога задкулисни игри, докато се научи как да си върши работата успешно.

Дори и след преодоляването на тези пречки, само малка част (малцинство) ще бъде в състояние да направи истински пари. Колко от тези, които завършват университет и предприемат стъпки за кариерата си, успяват да станат партньори в една успешна компания, или да притежават наистина важни позиции?

Повечето амбициозни търговци не разполагат с необходимото обучение, за да имат дори шанс да успеят. Малцинството получават голямо предимство след сериозна програма за обучение, но дори и така има някои пречки. Какви източници да използват? Какви умения са нужни и в какъв ред? Какви сайтове, брокери и анализатори да следват? Какъв стил на търговия е по-ефективен?

Тук идва добрата новина:

Процентът на грешките се сгъстява от тези случайни играчи, които никога не са третирали сериозно тази дейност.

Ако искате да получите сериозни планове и на други места, този проект ще Ви помогне за преодоляване на средния период на обучение и с добре структурирани практически уроци, а след това, с дисциплина и умения да откриете пътя към успешната кариера във финансовите пазари.

Ето и решението:

Admiral Markets си партнира с онлайн медии и други сайтове, публикувайки най-различни материали за тези, които се интересуват от онлайн търговията, за да научите как да изградите кариера в областта на финансовите пазари.

Като за начало можете да изтеглите напълно безплатно най-добрата книга за обучение в международната валутна търговия.

Вижте и повечето ни обучителни видео материали или посетете секциитe Обучение и Анализи на сайта на Admiral Markets и очаквайте скоро нови такива.

Преди всичко, обаче, можете да стартирате своето безплатно и безрисково практическо обучение с демо сметка  още сега.

 

Предупреждение за риск: Този материал е само за информационни цели и не е предназначен като предложение, или покана за покупка или продажба, нито е официално потвърждение на условията на Admiral Markets UK Ltd. Търговията с валути или договори за разлика с маржин носи висока степен на риск и може да не е подходяща за всички инвеститори. Има вероятност да изгубите всички инвестирани средства. Следователно не трябва да инвестирате или да рискувате повече, отколкото сте склонни да загубите. Трябва да се уверите, че разбирате риска при търговията преди да използвате услугите на Admiral Markets UK Ltd. Регистрационният номер на Admiral Markets в Комисията за финансов надзор на Великобритания: FRN 595450.


Източник: Адмирал Маркетс

Коментари: 0