Kmeta.bg получи награда за журналистика

Медията получи приза на шестите VIP Media Awards в категория \"Подкрепа на българските общини\"

Kmeta.bg получи награда за журналистика
Вестник KMETA.bg получи награда за журналистика в областта "В подкрепа на българските общини" на церемонията по връчване на шестите журналистически награди на Агенция за публични комуникации VIP Media Awards 2016, организирани от VIP Communication. Събитието отбеляза и 10-ата годишнина на ПР-компанията.

Призът за Безплатния вестник на българските общини е заради усилията на изданието за популяризиране на работата на местната власт, както и на добрите примери в местната администрация.

Наградата маркира и първата годишнина на единствения КМЕТА.bg, който през юни ще издаде своя 12-ти брой. Призът получи редакционния директор Николай Стоянов.

Голямата награда за на тазгодишните VIP Media Awards получи журналистката Валя Ахчиева от БНТ. С награди се окичиха още екипите на телевизионните предавания "На кафе" (Нова тв) и "Тази събота"/"Тази неделя" (бТВ).

Това е пореден приз за КМЕТА.bg. През 2013 Порталът на българските общини Kmeta.bg получи наградата на домакините от курорта Албена по време на гала вечерта, с която бе закрит медийният фестивал Mediamixx 2013.

Вестник КМЕТА.bg достига дп всички 265 общини в България и може да бъде открит още в автобусите на "Етап Груп" и "Юнион Ивкони", книжарници "Сиела", ресторанти "Happy Bar & Grill", хотел "Маринела" и магазините "BILLA".

Шестото издание на годишните награди VIP Media Awards 2016 се състоя в столичния клуб Planet Night and Day Sofia. Медийните награди имат за цел да поощряват и подпомагат развитието на най-добрите практики в медийната сфера. Над 40 журналисти от национални медии и над 50 ВИП гости присъстваха на церемонията.
Коментари: 0