31 компании са номинирани за наградите на КРИБ

Отличените фирми ще бъдат пример за всички, които правят бизнес в България и налагат нови, по-високи стандарти в икономиката.

31 компании са номинирани за наградите на КРИБ
3140 ~ 2 мин. четене

В тазгодишните големи награди на най-голямата работодателска организация в България Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ) са номинирани 31 компании. Церемонията по връчването на наградите ще бъде кулминацията на Третия пролетен бал на бизнес организацията, който ще се проведе на 17 май 2017 г. в София Тех Парк.

За трети път събитието ще се проведе под патронажа на министър-председателя Бойко Борисов. Поканени са и всички членове на правителството, председателят на Народното събрание и кметът на град София, както и председатели на ключови за развитието на бизнеса парламентарни комисии. Медийни партньори на събитието ще бъдат всички медии - членове на КРИБ.

Наградите ще бъдат присъдени в категориите „Качество“, „Растеж“ и „Иновации“. Освен това със специалната награда на председателя на КРИБ Кирил Домусчиев ще бъде отличена и компанията с най-голям цялостен принос за развитието на икономиката в България.

Целта на учредените през 2015 г. награди е да се стимулира качественото и иновативно българско производство. Отличените фирми ще бъдат пример за всички, които правят бизнес в България и налагат нови, по-високи стандарти в икономиката. 

Номинираните за наградите „КРИБ – Качество, Растеж, Иновации от България”  за 2017 г. са:

Категория „Качество“

Винарска изба „Фоур Френдс“

ДиЕйчЕл Експрес България ЕООД

Дънди Прешъс Металс Челопеч ЕАД

Ен Ар Консулт ЕООД

Лидл България ЕООД

Линднер Имобилиен Мениджмънт ЕООД

Национално сдружение Недвижими имоти /НСНИ/

Сименс ЕООД

Томбоу България ООД

Томика-Метал” АД

Уникредит Булбанк АД

Шел България ЕАД

Юробанк България АД /Пощенска Банка/

Категория "Растеж"

Алкомет АД

Доверие Обединен Холдинг АД

Дънди Прешъс Металс Челопеч ЕАД

КЦМ АД

Некрато ООД

Пайп Систем АД

Райфайзенбанк България АД

Сирма Груп Холдинг АД

Тал Инженеринг ЕООД

Томика-Метал АД

Категория "Иновации"

АстраЗенека България ЕООД

Балкам груп ЕООД

МБАЛ за женско здраве „Надежда“

Сименс ЕООД

Тангра – АВ  ООД

Телелинк ЕАД

Фесто производство ЕООД

Чериът Моторс АД

Балът ще бъде тържествено открит от „101 каба гайди“. Валя Балканска ще огласи зала „Джон Атанасов“ с „Излел е Дельо хайдутин“, заедно с родопската народна певица Кристина Енгерова и фолклорната формация „Каба кабадайлии”, както и танцьорите от ансамбъл „Чинари“ ще бъдат в основата на програмата. Балът ще завърши с изпълненията на Данчо Караджов и група „Сигнал“.

Основна част от приходите от рекламодателите на Бала ще бъде за развитието на „Академия Икономика” - най-голямата инициатива на КРИБ в областта на образованието и професионалната подготовка на младите хора.

Подкрепи Economic.bg