Компания предлага работа-мечта за студент последна година

Compare the Market поема разходите за околосветското пътешествие

Компания предлага работа-мечта за студент последна година
За повечето току-що дипломирали се студенте пътуването е идеалният начин да се отърсят от напрежението и спокойно да обмислят опциите за бъдеща кариера. Парите обаче често са основната пречка за осъществяването на мечтаното пътешествие. И именно тук идва неустоимото предложение на британския сайт Compare the Market, който може да реши дилемата за поне един късметлия. 

Компанията обяви, че търси студент последна година в британски университет, като му предлага да обиколи света безплатно срещу ангажимента да влезе в ролята на „съветник по пътуване“ и да разказва подробно за своите изживявания в блог. 

Избраният кандидат ще обиколи най-малко осем държави, като компанията поема разходите за самолетни билети, настаняване в хотел, екскурзии, всякакви приключенски активности, включително и застраховките. 

Изискванията към успешния кандидат са да има съвременно видео и фотографско оборудване, така че да може да покаже местата, които посещава, в пълния им блясък. Compare the Market ще очаква от избраника си всеки месец да ѝ изпраща по 10 снимки на най-забележителните места и дейности, както и по едно видео от най-любопитната дестинация. Също така човекът ще трябва редовно да списва блог със съвети и препоръки. 

Пътуването се очаква да стартира през есента на 2017 г. Одобреният кандидат ще получи помощ, за да определи продължителността на пътуването и конкретните дестинации, които да избере да посети. 

Желаещите да кандидатстват за позицията трябва да отговорят на въпроса „Защо съм най-подходящ за тази работа“ в 200 думи до полунощ на 30 април 2017г. От всички постъпили предложения компанията ще селектира петте най-добри. 

Достигналите до втория етап на подбор ще трябва да заснемат и качат в YouTube кратки видеа, описващи кандидатурата им. Клиповете ще събират лайкове  в продължение на около месец и през месец май ще бъде обявен победителят на база най-много харесвания. 
Коментари: 0