Кошлуков махна един от продуцентите на „Денят започва с култура“

Весела Петрова не е в екипа на предаването от петък

Кошлуков махна един от продуцентите на „Денят започва с култура“
Весела Петрова, един от продуцентите на предаването „Денят започва с култура“ вече не е на поста продуцент. Това се случва след заповед на програмния директор на БНТ 1 Емил Кошлуков от петък, съобщава Mediapool. Генералният директор на телевизията Константин Каменаров не е бил уведомен за заповедта на Кошлуков.

В предаването до момента работиха два екипа с двама продуценти. Според заповедта на Кошлуков за оптимизиране на екипа, са необходими отново два екипа, но само с един продуцент. В документа е записано името на Васил Христов, който е един от досегашните продуценти, но не е упоменато името на Весела Петрова. Тя не е формално уволнена.

„Няма заповед за уволнение, но след като не съм в екипа на предаването, не е ясно какво ще работя“, казва Петрова, цитирана от Mediapool.

През месец януари се разрази скандал след позиция на Кошлуков, че предаването трябва да вдигне рейтинга си като включи лайфстайл тематика. В резултат на неговите думи последваха протести на граждани през телевизията майка с искане за оставката на програмния директор. На един от тези протести бе забелязана именно Петрова.
Коментари: 0