Легендарните Aerosmith с прощално турне в Европа

Рокаджиите стартират серията концерти от Тел Авив през май

Легендарните Aerosmith с прощално турне в Европа

Американската рок банда Aerosmith, които са заедно от 45 години, започват работа по своето последно европейско турне през следващата година, което ще стартира със серия от шоута в Израел.

Във видео с хаштаг #AeroVederci, публикувано на профила на групата в Twitter, вокалистът Стивън Тайлър и китаристът Джо Пери обявиха европейското турне. В пародията на интервю легендарният Тайлър пита: "Има ли нещо вярно в слуховете, че това може да бъде последното ни турне?", а Пери отговаря: "Кой знае, по дяволите". Няма информация за концерти извън Европа. Aerosmith наскоро направи серия от концерти в Латинска Америка.

Обиколката ще започне от Тел Авив през май, след което групата ще се отправи към Грузия, Русия, Германия и ще бъде в Европа до началото на юли. По време на обиколката, Aerosmith също ще участва в музикални фестивали в Швеция, Франция и Великобритания.

Една от най-големите рок групи в САЩ, често наричани "лошите момчета от Бостън", станаха световноизвестни с песни като "Back in the Saddle" и "Walk This Way". Групата се състои от вокалиста Стивън Тайлър, китаристите Джо Пери и Брад Уитфорд, барабаниста Джоуи Kramer и басистът Том Хамилтън.

Коментари: 0