Lidl дава едногодишна стипендия като част от практикантската си програма

Всички ученици в XI и XII клас могат да кандидатстват за програмата до 10 юни

Lidl дава едногодишна стипендия като част от практикантската си програма

Едногодишна стипендия за първата учебна година като студент – това ще бъде голямата награда, която ще получи един от касиер-продавач практикантите, преминали успешно практикантската програма на Лидл България.

Тазгодишното шесто издание на лятната платена практика на компанията ще се проведе от 16 юли до 31 август в магазините на веригата в цялата страна, като до 10 юни всички ученици в XI и XII клас могат да кандидатстват, като изпратят CV на jobs@lidl.bg.

След края на програмата практикантите ще могат да споделят своите впечатления, като се включат в специална анкета за обратна връзка. Тя ще им осигури участие и в томбола за спечелването на три награди. Като първа награда един от практикантите ще получи едногодишна стипендия в размер на 100 лв. всеки месец за първата учебна година в периода на следването си. Като втора и трета награда компанията ще предостави месечни ваучери за храна на стойност 50 лв. и 30 лв. за период от 6 месеца.

Практикантската програма на Лидл България дава възможност на младите хора да подпишат първия си трудов договор и да добият ценен професионален опит, като станат част от екипа на лидера на търговията на дребно в Европа в продължение на месец и половина. За периода на цялата практика младежите ще получават чисто възнаграждение в размер на 540 лв. при 6-часов работен ден, от понеделник до петък, както и допълнителни 60 лв. под формата на ваучери за храна.

Всички кандидати трябва да имат навършени 18 години, както и да имат интерес в областта на търговията. Практикантите ще видят отвътре как работи една голяма международна компания и ще имат възможност да почерпят от богатия световен опит и практики на веригата. Те ще научат основните принципи в комуникацията с клиенти, стоковата подредба, асортимента, както и какви са основните процеси и дейности във водещата търговска верига. Те ще имат и ментор, който ще им помогне да се интегрират в екипа на компанията.

Коментари: 0