Мастър клас обединява печелившите стратегии за търговия с валута на опитни трейдъри

\"FX стратегии и поуки от първо лице\" ще се проведе на 10 юни 2016 г.

Мастър клас обединява печелившите стратегии за търговия с валута на опитни трейдъри
440 ~ 1 мин. четене

Какви стратегии за участие на валутните пазари избират опитните трейдъри и какви поуки извличат те от дългите години търговия с валути – това ще стане ясно през споделения личен опит на няколко валутни трейдъра на Мастър клас "FX стратегии и поуки от първо лице", който ще се проведе на 10 юни 2016 г. Събитието се организира от ЕЛАНА Трейдинг и Асоциацията на трейдърите в България.

Мастър класът ще синтезира основните параметри на профила на успешния валутен трейдър чрез личните истории на опитни участници на Форекс пазар.

Васил Банов, който е Председател на Асоциацията на трейдърите в България и трейдър с валути от 14 години, ще разкаже как е открил за себе си успешната дългосрочна стратегия на валутните пазари.  Александър Николов, който е участник на финансовите пазари от над 10 години, ще сподели своите поуки от изграждането си като трейдър на валути. Генади Гешев от ЕЛАНА Трейдинг ще представи свои ниско рискови стратегии на тези пазари.  Стефан Трашлиев, автор на поредицата „Уроци на трейдъра милионер“ ще разкрие своите тайни за успешна търговия на валутните пазари.  А Цветослав Цачев, главен инвестиционен консултант в ЕЛАНА Трейдинг, ще резюмира какви спекулации ще търсят през 2016 г. големите играчи и как индивидуалните трейдъри да се възползват от това.

Регистрацията за събитието се извършва на http://www.elana.net/trading/events/master-class/ .

Economic.bg е медиен партньор на събитието. 

Подкрепи Economic.bg