Microsoft ще представи новия SQL Server в България

Събитието ще се проведен а 15 юни в Бизнес център \"Земята и хората\"

Microsoft ще представи новия SQL Server в България
716 ~ 2 мин. четене
Новият Microsoft SQL Server ще бъде официално представен и у нас. Това ще се случи по време на  SQL Server 2017 Discovery Day на 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“. Събитието се провежда за втора поредна година и събира експерти от ИТ сферата, давайки възможност за обмяна на опит и практики. То се организира от учебния център  на Инспирит – SQL Master Academy. 

„SQL Server Discovery Day започва да се обособява като традиционно събитие за SQL общността в България. Това е един ден, в който всички колеги могат не само да се запознаят с новостите при Microsoft SQL Server. Те могат да създадат и поддържат полезни контакти, както и да обсъждат теми, свързани с тяхната професия. Ще се радваме, ако тази традиция се запази и занапред“, сподели  Маргарита Наумоваосновател на SQL Master Academy и управляващ партньор на Инспирит. 

Александър Йочев, Senior Tech Evangelist в Майкрософт България, допълни: „Вярваме, че подобни събития са много полезни за поддържането на една сплотена общност от MS SQL Server експерти и продължаваме да подкрепяме Маги в това начинание. “

Новите функции на  Microsoft SQL Server ще бъдат демонстрирани от Маргарита Наумова  и Деян Сарка,  Microsoft Certified Trainer и SQL Server Most Valuable Professional. 

Следобед събитието ще продължи с екипно състезание. Желаещите да участват ще имат възможност да обсъдят помежду си и предложат решение на проблем чрез използване на SQL Server. Ще има и интересни награди за най-добрите.

Присъствието на SQL Server 2017 Discovery Day е безплатно, но местата са ограничени и се изисква предварителна регистрация тук. SQL Server 2017 Discovery Day се провежда с подкрепата на Майкрософт България и JobTiger.
Подкрепи Economic.bg