Над 200 000 коли се връщат в страната след почивните дни

Очаква се засилване на трафика по основните пътни артерии на страната

Над 200 000 коли се връщат в страната след почивните дни

Повече от 200 000 автомобила потеглят към страната ни в последния почивен ден, предаде БГНЕС. Всички ГКПП работят при пълни капацитети. Осигурен е оптимален режим на работа на служителите от ГД „Гранична полиция” за максималното облекчаване на пропускателния режим на граничните пунктове.

Поради очакванията за интензивен трафик за влизане в страната през българо-гръцките пунктове Кулата и Маказа на празничния 22 септември, от ГД „Гранична полиция" препоръчват на пътуващите от Гърция да използват и съседните контролно-пропускателни пунктове - Илинден, Капитан Петко войвода и Ивайловград.

През последния празничен ден, особено в следобедните часове, се очаква засилване на трафика по основните пътни артерии на страната и на входовете на големите градове.

 Осигурено е полицейско присъствие и контрол по главните пътища и възловите места в страната, на участъците с интензивен трафик ще бъдат разположени и допълнителни сили.

От Пътна полиция припомнят на шофьорите да планират пътуването си в по-ранен час, както и призоваватшофьорите да карат спокойно и внимателно.

Коментари: 0