Над 25 лектори ще се включат в пресконференцията Нови Бизнес Идеи

Събитието ще открие икономистът Владимир Каролев

Над 25 лектори ще се включат в пресконференцията Нови Бизнес Идеи

Снимка: Economic.bg

Над 25 лектора ще се включат в двудневната програма на конференцията Нови Бизнес Идеи и изложението Franchising Expo 2016, които ще се проведат на 4-ти и 5-и ноември в Sofia Event Center. 

Пресконференцията ще бъде открита от Владимир Каролев - съветник в политическия кабинет на Министъра на икономиката на Република България и уважаван икономист. 

По време на събитието ще бъдат представени иновативни идеи, споделени бизнес практики, насоки и дебати за успешни модели, на хора, които движат развитието на бизнеса в България и извън нея.

Още в 11:00 ч. на първия ден на конференцията, участниците в основната зала ще могат да чуят Саша Безуханова, която ще говори на тема ”Дигитална България. Дигиталният свят. Промяната.”.

В 13:00 ч. на сцената на основната зала ще се качи един успешен бизнесмен, който през последните 17 години работи с над 1000 компании - Димитрис Папутсис, CEO на Globe One Digital. Той ще даде ценни съвети по темата “Progress Under Recession”.

Сред интересните теми и лектори на 5-и ноември, се открояват Яни Драгов в 11:00 ч., който на 28 години основава "Смарт Органик". От Яни Драгов - носител на наградата Мистър Икономика за 2014 - слушателите ще могат да научат как се изгражда успешен и бързо развиващ се бизнес. От малкия био магазин, с който той стартира през 2009, фирмата днес е най-големият дистрибутор на био храни в България, с екип от над 100 служителя и оборот от 17 милиона лева. През 2012 Яни съосновава Роо Брандс. Нейният водещ продукт  Roobar се продава в 45 държави по света и е носител на награди на три континента.

Повече за Програмата на конференцията Нови Бизнес Идеи и изложението Franchising Expo може да намерите на сайта www.businessideas.bg

Коментари: 0