Най-добрите смартфони за месец май

Класацията разглежда дизайн, софтуерни и хардуерни характеристики и цена

Най-добрите смартфони за месец май
4121 ~ 3 мин. четене

Сп. BusinessInsider представи ежемесечната си класация за най-добрите смартфони. Ето как е подредена тя за месец май 2015 г. 

15. BlackBerry Classic

Най-новият телефон на BlackBerry е класически и много прилича на BlackBerry Bold от преди няколко години. Той разполага с клавиатура, тракпад и с по-голям екран от предишните си версии. Ако искате телефон с клавиатура, това е най-добрият телефон, който може да си купите.

14. Nokia Lumia 830

Nokia Lumnia 830 е най-новият телефон от Microsoft, има Windows Phone 8 операционна система и 5-инчов дисплей.

13. HTC One M8 For Windows

HTC One е най-добрият телефон, който използва новата операционната система на Windows, Windows Phone, 8.1. Има метално покритие и инсталиран дигитален асистент Cortana.

12. LG G3

 

5.5-инчовият дисплей на LG G3 има един от най-добрите и масивни дисплеи на пазара. Това прави G3 повече фаблет, отколкото стандартен смартфон.

Внимание: LG G4 идва през май или юни, така че може да поискате да почакате.

11. Samsung Galaxy Note Edge

 

Note Edge е подобен на Galaxy Note 4, но има втори екран отстрани, който се променя в зависимост от това какво приложение използвате. Екранът "ръб" също може да показва информация като новини, актуализации и други известия, когато останалата част от екрана е изключена.

10. iPhone 5S

 

Apple iPhone 5S може да е повече от година стар, но все пак е един наистина добър телефон, особено ако не искате по-голям екран. 

9. Nexus 6

 

Най-новият телефон на Google е Nexus 6, масивно устройство с 6-инчов екран. Той е направен от Motorola и е първият телефон, който ползва Lollipop, новата версия на Android с чисто нов дизайн.

8.  OnePlus One

 

С OnePlus One получавате смартфон с огромен 5.5-инчов екран, невероятен софтуер и вътрешни характеристики. Това е, което направи китайският производител OnePlus водещ при телефоните.

Недостатъкът? Доставките са изключително ограничени.

7. Moto X

 

Moto X стартира през септември и е силен претендент за най-добър Android телефон. Подобно на Google Nexus 6, Moto X работи с почти чиста версия на Android, което означава, че можете да получите софтуер актуализацията много по-бързо. Телефонът изглежда наистина добре и е с 5.2-инчов дисплей.

6. HTC One M9

 

Най-новият телефон на HTC, One M9, е пълен ъпгрейд над миналогодишния модел. Той има по-добра камера, леко променен дизайн и по-бърз процесор.

5. Samsung Galaxy Note 4

 

Samsung Galaxy Note 4 е най-добрият Android фаблет, който можете да си купите.

Той има невероятно свеж 5.7-инчов екран, най-добрият дисплей, използван някога на смартфон. Той също има метална конструкция по ръбовете, което прави телефонът много по-здрав от предишните версии. Ако искате фаблет с размер на телефон, Galaxy Note 4 е едно от най-добрите устройства.

4. Samsung Galaxy S6 Edge

 

Samsung Galaxy S6 Edge е вариация на "редовния" Galaxy S6, но има извит дисплей, което го прави наистина елегантен.

3. Samsung Galaxy S6

 

Samsung Galaxy S6 е най-добрият телефон, който корейската компания някога е направила.

Това е първият телефон на Samsung с дизайн от метал и стъкло. Той също така има най-добрата камера и екран, някога правени на смартфон.

2. iPhone 6

 

Ако не искате голям екран, iPhone 6 е най-добрият телефон, който можете да си купите. Това е перфектната комбинация от дизайн, хардуерни характеристики и апликации. Apple също най-накрая навакса пред конкурентите си с по-голям екран на iPhone 6. Той е 4,7 инча, в сравнение с 4-инчовия екран на iPhone 5S.

1. iPhone 6 Plus

 

iPhone 6 Plus е най-добрият телефон за повечето хора. Да, 5.5-инчовият екран е огромен и тромав, но получавате допълнителен бонус от невероятния живот на батерията.

Ако се опитвате да решите между iPhone 6 и iPhone 6 Plus, изберете Plus.

Подкрепи Economic.bg