Как да се печели от петрол през 2015 г.

ЕЛАНА Трейдинг организира на 22 май 2015 г. мастър клас по темата

Как да се печели от петрол през 2015 г.

Петролът се превърна в основната тема на финансовите пазари за 2015 г. За последните 10 месеца суровината поевтиня с 50%. Прогнозите от финансови анализатори и представители на петролния сектор се променят всеки ден и варират от поддържане на цени на нива  от 50 долара до края на годината до цени над 100 долара за барел през 2016 г.  Всички, които следят финансовите пазари, вече са заели позиции, свързани с петролния сектор или продължават да се питат „По какъв начин да използвам момента“.

Експертите от ЕЛАНА Трейдинг организират на 22 май 2015 г. специален мастър клас „Как да се печели от петрол през 2015 г.“, който се фокусира върху всичко, което трябва да се знае за петролния сектор и начините за изтъргуване на движението на цените на суровината. 

Цветослав Цачев, ръководител „Анализи“ в ЕЛАНА Трейдинг и един от водещите мастър класа поясни: „Финансовите пазари предлагат много различни подходи и инструменти за инвеститорите, ако желаят да използват този различен период за петролния пазар.  Това е суровина, която участва в много индустрии и влияе на икономиката.  Подготвили сме мастър класа така, че участниците да могат да разберат логиката на петролния свят, за да не бъдат заблуждавани от противоречивия информационен поток, и от друга страна – да познават и прилагат в действие всички инструменти, от които могат да изберат според целите на инвестицията си.“

Участниците в мастър клас „Как да се печели от петрол през 2015 г.“ ще научат кое определя цената на петрола и кои са важните данни и събития, които трябва да следят, както и какви изводи следва да си направят;  как се ползват всички финансови инструменти, които могат да бъдат свързани с петрола като суровина, индустрия или свързани пазари; какви са възможните стратегии, които могат да употребят за изтъргуване на ценовите движения на „черното злато“.

Партньор на събитието са и сп. "Икономика" и Economic.bg.

Подробна информация за провеждането, програмата и регистрация може да намерите тук.

Коментари: 0