Награждават най-луксозните хотели в България

Два български хотела с номинация от LIFESTYLE Awards 2016

Награждават най-луксозните хотели в България

Един от най-луксозните хотели не само в България, но и на Балканите - Роял Спа Велинград, е номиниран за отличие от V.I.P. LIFESTYLE Awards 2016. Церемонията по връчването на наградите за индустрия във високия клас ще се състои на 6 юни.


Роял Спа Велинград е най-новият 4-звезден хотел във Велинград. Създаден е с изискан дизайн и разполага със стандартни, луксозни стаи и апартаменти. На разположение на всеки гост е уютен лоби бар, ресторант, пура бар, лятна градина, фризьорски и козметичен салон, магазин, конферентна зала, игрален салон, билярдна зала, детски кът и електронни игри за деца. Хотелът предлага най–големия и модерен Спа център в България, както и балнеология най-висок клас оборудване.


Хотел ДЮН в Слънчев бряг също е сред номинираните от годишните награди за индустрията във високия клас.

Разположен на самия плаж на изпълнената с фин златен пясък ивица на курорта Слънчев бряг – с пряк изглед към морето.  Освен красива природа сред море, слънце и пясък, подходящ за индивидуална или семейна ваканция, хотелът глези гостите си с най-изтънчените удобства и услуги в комфортните стаи и апартаменти. 

Сред номинираните е и Замъкът "Влюбен във вятъра" - Равадиново. 

Коментари: 0