Най-популярните приложения за iPhone през 2017 г.

Най-популярните приложения за iPhone през 2017 г.
2017 г. се очертава като доста добра за мобилните приложения. Показателно за това е например, че през третото тримесечие приходите от покупки и абонаменти за апликации, различни от игри, са нараснали с 67% спрямо същия период на миналата година. 

Ето и някои от най-добрите мобилни приложения за 2017 г., предпочетени от потребителите на iPhone в САЩ. 

HQ – live Trivia game show 

Категория: Игра // Фирма: Intermedia Labs

HQ Trivia е игра на живо в реално в време и с истински парични награди, пише Business Insider. Надпреварата поставя пред потребителите предизвикателството да „оцелеят“ след 12 бързи въпроса. Победителите в играта си разделят 1000 долара, а понякога дори повече.  

IKEA Place 

Категория: Добавена реалност // Компания: Ikea

Приложението на магазина за мебели успява да спечели потребителското внимание, базирайки изцяло услугата си на все по-популярната добавена реалност (AR). Чрез него човек може да „поставя“ всякакви продукти от портфолиото на Ikea в дома си, така че да визуализира как биха изглеждали в реални условия. Приложението успява да пренесе цифровите изображения на мебелите в съществуващата физическа среда с 98% точност. 

Monument Valley 2

Категория: Игра // Компания: ustwo Games Ltd

Monument Valley 2 е пълно с пъзели, предизвикващи ума. Първата версия на играта бе свалена 26 млн. пъти и реализира над 14 млн. долара продажби. По всичко личи, че и новата игра ще пожъне подобаващи успехи. 

YouTube TV 

Категория: Видео // Фирма: Google

Стрийминг услугата е начин за потребителите да получат оригинално съдържание, каквото биха могли да гледат, ако се абонират за някой кабелен оператор. Опцията на Google предлага всички тв мрежи и някои от ключовите кабелни канали в САЩ. Засега услугата е достъпна само там. 

Kitchen Stories 

Категория: Готвене // Фирма: AJNS New Media

Изхвърлете скучните стари рецепти и вместо тях изтеглете Kitchen Stories. Приложението е изключително полезно за решилите да се отдадат на кулинарни опити, като им предоставя ръководство за готвене стъпка по стъпка. То е верен помощник и в по време на пазаруване, така че да не забрави човек какво му е необходимо. 
 
ELK – Travel currency converter 

Категория: Помощни програми // Фирма: Clean Shaven Apps

Elk спечели една от наградите за дизайн на Apple за 2017 г. То е елегантно приложение, което прави променливите валути прости

Oxenfree 

Категория: Игра // Фирма: Night School Studios

Играта комбинира завладяваща история със зашеметяващи визуални ефекти. Фантастичният трилър е допаднал на много тийнейджъри. 
Коментари: 0