Netflix вдига цените на абнаментите си в САЩ

Коригираме цените си, за да продължим да предлагаме по-голямо разнообразие от телевизионни предавания и филми, посочват като причина от видео услугата

Netflix вдига цените на абнаментите си в САЩ

Снимка: Pixabay

Видео услугата Netflix повиши абонаментните цени за своите потребители в САЩ. Най-популярният абонаментен план - стандартният месечен абонамент - ще нарасне от 12.99 долара на 13.99 долара.

Премиум абонаментът ще се увеличи от 15.99 долара на 17.99 долаа, докато базовият план ще остане същият на 8.99 долара.

Новите потребители в САЩ, закупили абонамент от 29 октомври, вече ще плащат по-висока цена. Настоящите абонати ще видят промените през следващите няколко месеца. Те ще бъдат уведомени 30 дни преди увеличението на цената.

„Коригираме цените си, за да продължим да предлагаме по-голямо разнообразие от телевизионни предавания и филми - в допълнение към страхотната ни есенна гама. Както винаги, ние предлагаме набор от ценови планове, така че хората да могат да изберат цената, която отговаря на техния бюджет“, каза говорител на компанията, цитиран от Variety.

По-рано Netflix отчете забавяне в растежа на новите абонати през третото тримесечие. Компанията обяснява забавянето в растежа на броя на новите абонати с това, че за предходните две тримесечия този показател е достигнал рекордните си стойности.

Коментари: 0