Основните валутни двойки за 6 ноември

Прогнозите са на анализаторите от Адмирал Маркетс

Основните валутни двойки за 6 ноември
172 ~ 3 мин. четене
Автор: Амидрал Маркетс

Технически анализ на основните валутни двойки за 6ноември

EURUSD


Евро/долар беше нерешителна вчера. Търговските сигнали остават низходящи в кратки срокове за тестването на 1.0800. Непосредствена съпротива имаме на 1.0900. Ясен пробив над нея може да отведе цената в неутрална търговска зона с тестване на 1.0950/70, но като цяло аз оставам за надолу и всяко бичо движение сега би трябвало да се разглежда като добра възможност за продажби. В посока надолу, ясен пробив и дневно/седмично закриване под 1.0800 може да предизвикат по-нататъшен низходящ натиск за тестването на 1.0650 като следваща цел. От гледна точка на фундаменталния анализ, вниманието на пазара днес ще е към данните от САЩ за NFP.

GBPUSD


Паунд/долар направи силен низходящ импулс вчера, достигайки дъно на 1.5204. Очакванията ми са за надолу засега, но 1.5200 изглежда потенциално добра подкрепа и място за покупки с тесни стопове. Ясен пробив под 1.52 може да доведе до бъдещ мечешки натиск за тестването на 1.5100. Първата съпротива е при 1.5265, чийто пробив може да отведе цената в неутрална зона с тестване на 1.5300. Вниманието на пазарните участници ще е приковано към данните за работните места в САЩ. Основните ми изгледи остават неутрални.

USDJPY


Долар/йена беше колеблива вчера, но като цяло задържа още възходящите сигнали в рамките на деня и убедителното движение над 121.48. Сигналите остават бичи в близка перспектива за тестването на 123.00. Най-близката подкрепа е при 121.30, която остава добра зона за дълги позиции с тесни стопове на загубата. Ясен пробив под това равнище може да отведе цената в неутрална зона, но ще създаде низходящ сценарий на фалшив пробив за тестването на 120.80 или по-ниско. Фундаменталният фокус днес ще бъде върху NFP. Като цяло техническите ми изгледи са неутрални.

USDCHF


Долар/франк беше нерешителна вчера, но основно все още успява да запази бичите интрадей сигнали засега. Изгледите остават възходящи в кратки срокове. Цената се бори около съпротивата 0.9955, както се вижда на четиричасовата графика. Ясен пробив над нея може да предизвика натиск нагоре за тестването на 1.0000 – 1.1050. Подкрепа за деня е 0.9910, чийто пробив може да отведе цената в неутрална зона за търговия с тестване на 0.9870, но ключовата подкрепа си остава при 0.9820, която е и добро място за покупки с тесни стопове. Обърнете внимание на данните за заетостта в САЩ от фундаментален аспект.


Искате да научите повече за финансовата търговия? Няма нищо по-лесно! Присъединете се към безплатния ни семинар в гр. Варна и открийте света на финансовите пазари. Може да спечелите и доста парични награди!

 

 *Мнението, изразено в този материал не представлява препоръки или съвет за покупка или продажба на валутни двойки на форекс пазара. Изразените прогнози покриват очакванията на автора на материала и могат да не се сбъднат.

Предупреждение за риск: Търговията с валути или договори за разлика с маржин носи висока степен на риск и може да не е подходяща за всички инвеститори. Има вероятност да изгубите всички инвестирани средства. Следователно не трябва да инвестиране или да рискувате повече, отколкото сте склонни да загубите. Трябва да се уверите, че разбирате риска при търговията преди да използвате услугите на Admiral Markets UK Ltd. Регистрационният номер на Admiral Markets в Комисията за финансов надзор: FRN 595450.

Източник: Адмирал Маркетс

Подкрепи Economic.bg