5 от най-добрите и скъпи USB флаш памети

USB флаш паметите се едно от основните устройства за управление на данни

5 от най-добрите и скъпи USB флаш памети
7800 ~ 2 мин. четене
USB флаш паметите се превърна в едно от основните устройства за управление на данни. Практически се използват от почти всички хора – от големите предприятия през диджеите и музикалните професионалисти до обикновените потребители. Изданието LazyPenguins селектира 5-те най-скъпи флаш памети. 

В следващите редове може да прочетете повече за характеристиките им по отношение на капацитет, качество и издръжливост. Те са полезни за нуждите различни професионалисти, които трябва да съхраняват данните си. 

5. Corsair Flash Survivor Stealth 64GB USB 3.0Несъмнено едн от най-добрите опции, когато ви трябва надеждно решение. Много професионалисти, които търсят добра защита на файловете си, залагат на това устройство. Това е може би едно от най-предпочитаните USB памети от професионалните диджеи по целия свят. 

Цена: $ 54.99 (за 64 GB)

4. SanDisk Extreme 64GB USB 3.0Според авторите, това е една най-добрите опции, ако трябва да купите USB памет за професионална употреба. Те също така подчертават, че препоръчват версията от 64 GB, не само заради капацитета, но и защото предлага по-висока скорост на записване. Съществува и PRO модел, който е с още по-добри параметри. 

Цена: $ 33 (за 16 GB)

3. Samsung Flash Drive -MUF-64BAЕдна от най-важните особености на това устройство е, че новите USB 3.0 памети на Samsung са оборудвани с NAND флаш технология. Тя предлага надеждност и максимална издръжливост, благодарение на своята многостепенна система за защита.

Цена: $ 21.99 (за 64 GB)

2. Transcend JetFlash 710Компактен дизайн на добра цена, устойчив на удари, прах и вода.

Цена: $ 39.99

1. LaCie XtremKey USB 3.0 PendriveЕдна от най-надеждните USB памети, която обаче се предлага на доста високи цени. Той осигурява скорости на трансфер до 230 MB/s, способност да издържа на натиск на смачкване, на подводно налягане и екстремни температури. LaCie XtremKey несъмнено е едно от най-надеждните устройства за съхранение на данни, което може да се намери на пазара. 

Цена: $ 84.99 (за 32 GB)
Подкрепи Economic.bg