10 от най-добрите смартфони в света

Най-добрите устройства, класирани от Business Insider

10 от най-добрите смартфони в света

Снимка: Apple

Смартфоните са се превърнали в едно от най-разпространените устройства в ежедневието на съвременния човек. Всяка година топ играчите се надпреварват кой ще излъчи по-добър и стилен телефон, който максимално да отговори на потребителските очаквания. В опит да разнообразят пазара се появят и нови играчи, които се котират все по-успешно.  


Ето и топ 10 на най-добрите смартфони в последните години, класирани от Business Insider: 

10. iPhone SEС 4-инчовия си екран iPnone SE е най-добрият малък смартфон, който може да си купите в момента. С него получавате най-добрите приложения и поддръжка, както и ако притежавате iPhone 6S, но с тази разлика, че джобът ви ще олекне с 400 долара по-малко. Освен това устройството идва с Apple Pay и други интересни функции като Live Photos, сензорът за пръстови отпечатъци и дълготрайни батерии. 


9. iPhone 6S


Със 100 долара по-евтин от iPhone 7, моделът 6S на компанията също е много добър избор. Наред с приятния дизайн, на потребителите се гарантира, че винаги ще са сред първите, получили най-добрите приложения, както и последните софтуерните ъпдейти от Apple. 


8. iPhone 6S PlusМакар и да не е водоустойчив и да не притежава двойнaта камера на 7Plus, iPhone 6S не е за изпускане. Още повече сега, когато и цената му се понижи. Важно е да се отбележи, че той работи с мощния чип А9 и разполага с най-новата „3D Touch“ функция. Благодарение на нея устройството усеща точната сила, с която потребителят го докосва и по този начин позволява да погледнете набързо това, което ви интересува, без да се налага да напускате настоящото си мястото. 


7. LG G6G6 не само е най-добрият смартфон на LG, но и като цяло може да се определи като много сполучливо устройство. С него компанията най-накрая реализира ключови характеристики като първокласен дизайн и водоустойчивост и нареди LG сред топ играчи като Samsung и Apple. G6 може да се похвали с качествена двойна камера и дисплей с характеристики над средностатистическите. Недостатък обаче е по-старият процесор, който е използван за направата му. 


6. Galaxy S8Извитите части по предната и задната страна на корпуса карат модела да изглежда на мнозина по-красив и от иначе водещия в това отношение iPhone. В добавка с ултра тесните рамки около дисплея, дизайнът на Galaxy S8 изглежда наистина първокласен и луксозен. Освен с външния си вид моделът може да се похвали с интересни функции като водоустойчивост, добри качества на дисплея, бързо и безжично зареждане, лицево разпознаване и най-добрата камера в този клас. 


5. Galaxy S8+Моделът е идентичен на Galaxy S8, но притежава по-широк 6.2-инчов дисплей, което кара приложенията и съдържанието наистина да изглеждат значително по-добре на големия екран. 


4. iPhone 7Без съмнение iPhone 7 предлага най-добрите апликации и системи на своите потребители, които получават своевременни поддръжки от Apple, ако нещо със софтуера не е наред. Не на последно място устройството работи в чудесен синхрон с останалите продукти на компанията като безжичните слушалки AirPods например. Моделът може да се похвали и с някои други подобрения като водоустойчивостта, камера, която се представя доста добре в лоши светлинни условия, по-мощен процесор. 


3. iPhone 7 PlusДвойната камера на модела е ключовата характеристика, която надгражда предходния iPhone 7. Тя позволява да се постигне впечатляващ ефект „боке“ в изображенията по подобие на професионалните обективи, които имат функцията да изолират обекта, размазвайки фона. Втората камера в устройството има способността да приближава обекта, благодарение на двойния зуум. 


2. Google Pixel XLСъс смартфоните Pixel технологичният гигант Google постигна много по-добро съвършенство на хардуера отколкото с устройствата под марката Nexus. Елегантният алуминиев дизайн на телефона, в съчетание със стилния стъклен панел, радват око и прилягат чудесно на ръката. Запалените по фотографията пък се радват на изпипаните HDR ефекти на камерата, а изображенията могат да се разглеждат лесно и приятно на 5.5-инчовия екран. 


1. Google PixelВъпреки наличието на по-новия и по-бърз Samsung Galaxy 8, класацията се оглавява от модела Pixel на Google. Причината е, че устройството съчетава положителните черти на Android системата и стартовия панел на Google, като потребителите имат шанса да получат веднага последните софтуерни актуализации. Дисплеят на Pixel е по-добър и по-светъл, а и има полезни функции като бързо зареждане. Не на последно място трябва да се спомене 12.3-мегапикслеловата камера, която удържа на конкуренцията на iPhone 7 и Samsung Galaxy S8. Ако искате най-доброто Android преживяване – това е телефонът за вас, завършва Business Insider. 
Коментари: 0