Първи по рода си семинар за дронове ще се проведе в България

Copter.bg организира за първи път у нас събитието „DJI решения за бизнеса\"

Първи по рода си семинар за дронове ще се проведе в България
Автор: Темпекс
Една от най-актуалните теми през последните години са дроновете. Безпилотните летателни средства намират широко приложение – от средство за забавление до военни цели. Според много експертни обаче бъдещето им е свързано с осъществяването на търговска дейност и дори за превоз на хора.

Дроновете вече са изключително популярни и в България, като към момента те се използват основно за забавление, за любителски и професионални снимки и видео продукции.

DJI Innovations е световен лидер в производството на индустриални и любителски дронове с над 70% световен дял. Продуктите на DJI намират широко приложение в области с изключителна важност  като откриване и локализиране на пожари; откриване и спасяване на хора (Search and Rescue); охрана на публични и частни обекти; инспекция на сгради, далекопроводи, соларни панели; картографиране и геодезия, агробизнес и др.

За да представи възможностите на тези продукти, COPTER.BG организира първия по рода си семинар за индустриални дронове „DJI решения за бизнеса". Събитието ще се проведе на 27 Септември от 13:00 часа в гр. София, бул. "Искърско шосе" 7, ТЦ Европа, сграда 1. Входът за семинара е свободен, а записването за семинара може да се направи тук.

COPTER.BG е официален дистрибутор и оторизиран сервиз на марката DJI Innovations - лидер в производството на потребителски и индустриални дронове.

Повече информация за събитието можете да намерите на: www.copter.bg и https://www.facebook.com/COPTER.BG/
Коментари: 0