Първи снимки в интернет на новия iPhone 8

От тях се вижда, че смартфонът няма вече физическия бутон Home с вградения в него Touch ID скенер под дисплея

Първи снимки в интернет на новия iPhone 8

Първото схематично изображение на новия смартфон iPhone 8 се появи в интернет. От него се вижда, че устройството е лишено от фирмения бутон Home с вградения в него Touch ID скенер под дисплея. Вместо това, телефонът ще получи виртуален бутон, пише Kaldata.com.


Биометричният модул ще липсва не само от предната страна, но и в задната част, което означава, че четецът на пръстовите отпечатъци, както бе предложено, ще бъде вграден директно в дисплейния панел на смартфона.

В горната част на екран може да се видят двата модула на камерата. По предварителни данни, това може да е 3D-камера, лазерен сензор за разпознаване на лица, или скенер на ириса. По предварителни данни, iPhone 8 ще получи 5,8-инчов OLED дисплей, а задният панел на смартфона ще е стъклен.

На последния освен двойната вертикална камера, може да се види и логото на Apple. В горната част на смартфона се намират два микрофона, а в долната решетката на високоговорителите и конекторите Lightning или USB-C.


Ако изображението е автентично, то iPhone 8 наистина значително ще се различава от своите предшественици. Представянето на юбилейния iPhone 8 се очаква през септември тази година. Заедно с него ще излязат и „традиционните“ модели iPhone 7s и iPhone 7s Plus.

Те ще наследят облика на сегашните флагмани, но при това ще получат обновен хардуер.

Коментари: 0