3 частни острова под наем, където да „изключите“ през 2019 г.

Има множество красиви места по света, предлагащи изолирано островче за гости, които искат да избягат за малко, без да се притесняват от съседите си.

3 частни острова под наем, където да „изключите“ през 2019 г.

Изходът от забързаното ежедневие и преместването на собствения ви частен остров звучи като типично мечта, но може да се превърне в реалност. Има множество красиви места по света, предлагащи изолирано островче за гости, които искат да избягат за малко, без да се притесняват от съседите си.

Една от възможностите е островът Gladden Private Island в малката държава Белиз в Централна Америка. Той е заобиколен от мангови гори и зашеметяващата тюркоазена лагуна. На него има построена елегантна вила за четирима души. Наемателите ще получат личен готвач и портиер. Цената за настаняване за Gladden Child възлиза на $ 3,073 на вечер с минимален престой от четири дни.

Друга е остров Санибел във Флорида, където се предлага триетажна вила с изглед към морето. Тя разполага с плувен басейн и яхтено пристанище. В къщата могат да се настаняват до 10 души, а средната цена е 786 долара на вечер.

Да наемете собствен остров ви предлагат и в Тикехау, Френска Полинезия. Под наем се дава имотът Tikehau Fafarua Lodge в източната част острова. Това е голяма къща, разположена само на 30 минути с лодка от летището, заобиколена от кокосови горички, бели и розови плажове. Къщата е проектирана за 8 човека. Средната цена е $ 1,059 на вечер с минимален тридневен престой.

Коментари: 0