Представят най-добрите световни MBA програми в София

Топ бизнес университети отново се събират на едно място

Представят най-добрите световни MBA програми в София

Световният лидер в организирането на МВА събития Access MBA се завръща в София за 21-ри пореден път, за да представи най-добрите бизнес университети в света. В събитието участват международни бизнес университети от Европа и Северна Америка, както и престижни местни институции. 

Кандидатите ще могат да се срещнат с представители на такива университети като IE Business School, American University in Bulgaria(AUBG), Vienna University of Economics and Business, University of Sheffield, IESE Global Executive MBA и много други. Събитието се очаква да посетят 120 квалифицирани кандидати от София и други градове на страната. 

Срещите лице в лице дават възможност на бъдещите студенти с опит в бизнеса да открият топ МВА програма, която да отговаря на техните опит и очаквания. Всеки кандидат за МВА преминава подбор и процес на преценка от експерти в бизнес образованието, така че да се открие най-подходящият вариант за него. След това кандидатите, на които се осигурява достъп, получават специално направена за тях програма на събитието, която включва поредица от 25-минутни срещи с директори по прием на студенти. 

При индивидуалните срещи с представители на университетите, кандидатите също така могат да разчитат на помощ по отношение на подготовката си за прием, да получат информация за входящия изпит GMAT и за наличните стипендии, да научат повече за процеса на прием в МВА програмите и да участват в панелни дискусии с представители на университетите и техни бивши студенти. 

Събитието ще се проведе на 2 декември в хотел "Маринела", София. То е част от есенната обиколка на Access MBA, която включва 125 международни бизнес университета и се провежда в 34 града по целия свят. 

Коментари: 0