Приемствеността между поколенията е наш ключ в успеха

Дилемата на ръководителя „Хората или задачите“ решавам в полза на хората, защото зная, че те няма да изпуснат от поглед задачите

Инж. Делчо Николов:

Приемствеността между поколенията е наш ключ в успеха

Снимка: Асарел-Медет

1476 ~ 4 мин. четене
Татяна Явашева Автор: Татяна Явашева

Инж. Делчо Николов е председател на Управителния съвет и изпълнителен директор на „Асарел-Медет” АД. Родом е от Панагюрище. Завършил е „Минно инженерство” в Минно-геоложкия университет „Св. Иван Рилски” в София. В екипа на „Асарел-Медет” е от 1980 г. и през годините израства като ръководител на участък, началник на рудник „Асарел”, ръководител на направлението за технологично развитие и директор „Производствено-технически дейности”. През 2011 г. става генерален директор на компанията, от 2014 г. е изпълнителен директор, а през 2017 г. е избран и за председател на Управителния съвет. Член е на УС на Българската минно-геоложка камара и на Научно-техническия съюз по минно дело, геология и металургия.


Ако публикацията ви е била интересна и полезна, не пропускайте да ни последвате в социалните мрежи Facebook, LinkedIn, Twitter и Instagram, както и да се запишете за E-mail бюлетина ни.

Economic.bg News

Запишете се за нашия бюлетин


Подкрепи Economic.bg