5 приложения за спестяване на пари по празниците

Те също така пестят време

5 приложения за спестяване на пари по празниците
3053 ~ 1 мин. четене

Придържането към бюджета е трудно, особено по време на празниците. Събирането на купони и планирането къде ще е най-изгодно да се храним са добри възможности за спестяване на средства, но изискват време и невинаги са най-ефективните начини да харчим по-малко. Следват 5 приложения, които помагат за пестене:

1. RetailMeNot

Това приложение е истински джакпот. То предлага парите обратно, предлага купони, кодове за намаления в онлайн пространството. Има и карта, която показва къде в близост до настоящото ни местоположение има изгодни сделки, затова програмата е полезна както в града, където живеем, така и когато сме на ваканция.

2. Ibotta

Да си получим част от парите обратно е главната цел на това приложение. Просто превъртете надолу и ще видите предложения за определени продукти, покупката на които води до получаване на определена сума пари. Печелим 30 долара дори само да споделим приложението, както и до 20 долара, ако го изтеглим.

3. ShopKick

Искате безплатно да вземете ваучер за подарък от Walmart, Target, Amazon, Starbucks и други? С това приложение печелите „ритници” (kicks) при всяко влизане в магазин, сканиране на продукти и правене на покупки.

4. Flipp

Когато разполагаме с това приложение, можем да направим списък с всички продукти, които искаме да си купим, и то ще намери магазините, където въпросните продукти се продават най-изгодно.

5. Checkout 51

Спестяване на пари от покупка на храна е основната цел на това приложение. Програмата не само намира добри сделки в различните магазини, но и връща пари, когато споделим снимки на касовите бележки. 

Подкрепи Economic.bg