Променят движението в София заради военния парад

Вижте къде ще минават автомобили и къде не

Променят движението в София заради военния парад

Снимка: Economic.bg

740 ~ 1 мин. четене
Предстоящият военен парад по случай Гергьовден налага промени в движението в столицата и забрана за движение на автомобили по някои улици и булеварди. 

От 07:00 до 12:30 часа ще бъде забранен престоят и паркирането на ул. "Оборище", между ул. "Г.С. Раковски" и бул. "Васил Левски". 

Спира се и движението на коли на ул. "11-ти август” между булевард "Дондуков” и площад "Св. Ал. Невски”, на ул. "15-ти ноември” между бул. "Цар Освободител” и пл. "Св. Ал. Невски”, на ул. "Московска” между бул. "Васил Левски” и бариерата на британското посолство.

Временно няма да се движат автомобили и по ул. "Леге" между ул. "Съборна" и пл. "Атанас Буров", на ул. "Княз Александър Първи" между ул. "Съборна" и площад "Княз Александър Първи”, на всички паркинги на пл. "Княз Александър Първи", на паркинга на ул. "Княз Александър Първи " между бул. "Цар Освободител" и ул. "Московска".

СДВР ще осигурява охраната на обществения ред, ще има постове за контрол и регулиране на движението на възловите кръстовища. Движението по пътя на парада ще бъде спирано и възстановявано поетапно. 
Подкрепи Economic.bg