Regus отваря офис център в Пловдив

Това ще е четвъртата локация на компанията в България

Regus отваря офис център в Пловдив

Людмила Узун

Водещият доставчик на офис услуги и работно пространство Regus ще отвори офис център в Пловдив в началото на 2018 . Новината бе съобщена на специално събитие, на което бяха представени офис моделите на бъдещето. Най-новата локация на Regus ще бъде в бизнес център, разположен на един от основните булеварди в града – „Васил Априлов".

„Вярваме, че благодарение на гъвкавите офис решения и безкрайните възможности, които предлагаме, допринасяме за привличането на инвеститори от целия свят към България. Regus създава бизнес от ново поколение, така че плановете ни са да продължим да се развиваме в страната”, коментира Людмила Узун, генерален мениджър на Regus България.

Това ще e четвъртият Regus център в България заедно с вече съществуващите три в София – в Landmark Center (бул. „Цар Освободител" 14), в Sofia City West (бул. „Ген. Тотлебен" 53-55) и най-скоро откритият в хотел ibis в близост до Летище София, който разполага с 34 офиса с различни размери и осигурява 126 работни места.

Центровете на Regus стават все по-популярни в България. Те са перфектното решение за съвременните предприемачи и работодатели. Компанията предлага напълно оборудвани офис площи със съвременен дизайн, IT и телекомуникационна инфраструктура от световна класа, канцеларски материали, офис асистентски услуги, конферентни зали и виртуални офис услуги на конкурентни цени за наем. Както големи корпорации, така и малки стартиращи фирми признават, че гъвкавото работно пространство, което Regus осигурява, им помага да подобрят резултатите си и да увеличат положителното въздействие на новите технологии.

Regus разполага с мрежа от повече от 3000 висококачествени и удобни локации в света, в които работят над 2 милиона бизнес клиенти, включително световноизвестни компании като Google, Dell, Apple, Samsung, Disney и Microsoft. Амбицията на Regus е да увеличи броя на офис центровете си до 10 000 през следващите няколко години.

Коментари: 0