Ryanair пуска масова разпродажба на билети

Авиокомпанията намалява цените с 30%, но само за два дни

Ryanair пуска масова разпродажба на билети

Нискотарифната авиокомпания Ryanair пуска масова разпродажба на билети. Цената на 250 000 места в полетите към европейски дестинации през октомври и ноември ще бъдат намалени с 30% през следващите два дни.

Намаленията ще са валидни само днес до 00.00 часа, както и на 26 юли. Те могат да бъдат открити единствено на сайта на компанията Ryanair.com

Говорителят на авиокомпанията Робин Кийли заяви, че няма по-подходящо време за резервация на евтини билети. „Клиентите трябва бързо да влязат и да резервират изгодна почивка“, коментира той.

Припомняме, че от компанията наскоро обявиха, че стартират полети до 20 нови дестинации от септември, както и че по-рано ще отворят базата си на летище София. Новите маршрути ще превозват 1,5 млн. пътници годишно и ще създадат 1100 работни места.

За момента дестинациите се радват на голям интерес и от Ryanair твърдят, че вече 20% от местата за всички маршрути са продадени.

От 26 март 2017 г. компанията стартира полети от София до Бирмингам, Великобритания, а от септември Ryanair ще свърже София с ключови центрове на Европа, включително Берлин, Брюксел, Дъблин, Лондон, Мадрид и Милано и други.

Коментари: 0