Щастливият потребител е това, което прави една компания успешна

TeleTech е водещ световен доставчик на решения в сферата на обслужването на клиенти, потребителската ангажираност и бизнес растежа

Щастливият потребител е това, което прави една компания успешна

Когато връзката на една компания с нейните потребители е основана на доверие и лекота в общуването, отношенията са по-дългосрочни и печеливши и за двете страни. Всъщност е много просто - щастливите потребители правят компаниите успешни.

И докато повечето компании осъзнават, че фокусът върху клиента е от решаващо значение, то много от тях изпитват затруднения с технологично несъвместими системи, информационни бази от неструктурирани данни, остарели процеси и повишаващи се разходи. Когато към тези предизвикателства се добавят и постоянно нарастващите очаквания на потребителите и тяхната неудовлетвореност от обслужването, което получават, резултатът е сериозно разминаване между това, което компаниите предлагат, и онова, което потребителите искат.

Ние ви помагаме да обедините технологиите и човешките взаимоотношения, за да осигурите на своите клиенти невероятното обслужване, което заслужават.

Умението да придават човешки облик на бизнеса е това, което разграничава компаниите една от друга и води до стабилен ръст. Със своя над 30-годишен опит, TeleTech е предпочитан партньор на глобалните бизнес лидери, защото ние знаем как да създадем изключително преживяване за потребителите, да повишим тяхната ангажираност и да осигурим устойчив растеж. Гордеем се, че обслужваме клиентите на някои от най-успешните компании в света. Ние им помагаме да управляват финансите си, да отстранят проблемите със своята интернет и кабелна връзка, да се запишат в различни здравни и уелнес програми и дори да проучат възможностите за закупуване на нов автомобил.

В Източна Европа TeleTech оперира в три центъра, разположени в София, Пловдив, както и в Скопие, Македония. Тук ние обслужваме потребители на 26 езика и постигаме трайни резултати за нашите международни клиенти, включително по-висока доходност и потребителска удовлетвореност.


TeleTech (NASDAQ: TTEC) е водещ световен доставчик на решения в сферата на обслужването на клиенти, потребителската ангажираност и бизнес растежа. Основана през 1982 г., компанията помага на своите клиенти да изградят, запазят и развият дълготрайни и печеливши отношения със своите потребители. Прилагайки стратегии, технологии, процеси и операции с фокус върху клиента, TeleTech си партнира с глобалните лидери в сферата на маркетинга, продажбите и обслужването на клиенти, за да опрости и придаде човешки облик на бизнеса, използвайки всички  комуникационни канали. Нашите 48 000 служители споделят корпоративни ценности, изцяло ориентирани към клиента, които ни водят в отношенията ни един с друг, с нашите клиенти и техните потребители. За да научите повече за TeleTech, посетете www.teletech.com

Коментари: 0