\"Шумът на парите\" събира топ икономисти с бизнеса

Те ще направят задълбочен анализ на случващото се с българската икономика

\

Пет от топ експертите в икономическия свят у нас ще дадат полезна и професионална бизнес информация, обективен коментар и задълбочен анализ на случващото се в българската икономика. Това ще се случи във втория ден на финансовата конференция „Шумът на парите“ в панел „Икономиката на България“.

В дискусията ще вземат участие Георги Ангелов, старши икономист в институт "Отворено общество“, Лъчезар Богданов, управляващ партньор на Industry Watch, изпълнителният директор на Алкомет АД Хюсеин Йорюджю, както и директорът "Администрация, финанси и контрол" на Девня Цимент АД Емилиян Андреев. Модератор на дискусията ще бъде икономистът Владимир Каролев.

„Шумът на парите“ е насочен към активните хора – със или без специализиран интерес в икономическата и финансова сфера. Защото общото между тях е, че трябва да разполагат с качествена информация, за да вземат правилното решение. Тази година отново ще им предложим да чуят дискусията, която определя дневния ред за икономиката на страната – точно там е добавената стойност да си в публиката на „Шумът на парите“, сподели Кристиян Костов, управител на Profit.bg.

Посещението на форума е напълно безплатно, а регистрация за него, както и последна информация за говорителите и програмата, може да бъде открита на http://profit.bg/forum/.

През 2016 г. форумът "Шумът на парите" се осъществява със съдействието на Коника Минолта и Уникредит Булбанк, както и благодарение на партньорите на форума Алкомет, Девня Цимент, Адмирал Маркетс, Garitage Investment Management, Капман, Qatar Airways, MBL|CBRE, Провидънт Файненшъл, Residential Park Sofia, Сирма груп Холдинг и ЗАД България.

Организационен партньор на събитието за поредна година е агенцията за връзки с обществеността AMI Communications България.

Форумът се провежда с медийната подкрепа на сп. Мениджър, Агенция Фокус, Novini.bg, Fakti.bg, Imot.bg, Offnews, Kaldata, сп. Икономика, Economic.bg, в. Сега, Seenews и Enterprise Europe Network.

Коментари: 0