Симеонов и Каракачанов засвидетелстваха подкрепа към Сидеров

Политическият съвет на \"Обединени патриоти\" също така изрази подкрепа към управленската програма на правителството

Симеонов и Каракачанов засвидетелстваха подкрепа към Сидеров

Снимка: Economic.bg/Архив

692 ~ 1 мин. четене
Лидерите на ВМРО и НФСБ Красимир Каракачанов и Валери Симеонов засвидетелстваха подкрепата си към председателя на коалицията „Обединени патриоти”  Волен Сидеров.

Днес тримата подписаха становище, че Политическият съвет на партийната коалиция „Обединени патриоти - НФСБ, АТАКА и ВМРО” одобрява и подкрепя дейността на председателя Сидеров, на ръководството на парламентарната група и на представителите на коалицията - членове на МС.

Освен това коалицията изрази подкрепа към управленската програма на правителството и заяви, че от нейното изпълнение зависи пълния мандат на кабинета.

Заседанието на Политическия съвет на „Обединени патриоти” и последвалото изявление идват само дни, след като Сидеров поиска оставката на Симеонов заради неговите критики към правителството, премиера и към начина, по който функционира парламентарната група на патриотите. Също така председателят на „Атака” обвини колегата си от НФСБ, че с акциите си срещу шума по морето подкрепя местни олигарси.

„Това са заведения за забавление, а на клиентите им се проверяват личните карти и с какви автомобили са. Но това е само в определени заведения. Други олигарси не биват пипани с пръст. Пример са двама братя от Свети Влас. Всеки, който дойде на Влас получава от тях апартамент, но при тях не стъпват нито РЗИ, нито МВР нито такива с маски. Там, научавам, в момента почиват много успешно представители на правителството”, коментира Сидеров относно акциите на Симеонов.
Подкрепи Economic.bg