Starbucks откри втори обект в Пловдив

Кафенето е разположено в новия мол PLOVDIV PLAZA

Starbucks откри втори обект в Пловдив
Американската верига за кафе Starbucks, представена в България от AmRest, откри своето второ заведение в Пловдив. Това е тринадесетият обект в страната на прочутия бранд. Кафенето е разположено в новия мол PLOVDIV PLAZA и разполага със 124 седящи места. 

"Десетгодишният ни опит ни научи да бъдем новатори, да се развиваме динамично и да отговаряме на изискванията на нашите клиенти. Затова вярваме, че ще предоставим уникално преживяване на жителите и гостите на Пловдив", заяви Иван Георгиев – регионален мениджър на Starbucks България.

По време на откриването в Пловдив бяха представени и специалните коледни напитки и сладкиши – Gingerbread Latte, Toffee Nut Latte, горещ шоколад Salted caramel brownie, торта „Червено кадифе“ и още много ароматни изненади. 

Историята на американската верига стартира през 1971 г. в Сиатъл с продажба на кафе, чай и подправки. Днес компанията притежава 27 хил. локации в над 70 държави. Първото заведение в България отваря през 2008 г. на "Гурко" в София. Днес обектите на веригата вече са тринадесет - осем в София, два в Бургас, два в Пловдив и един във Варна. 
Коментари: 0