TNT открива нов въздушен маршрут до Тунис

По него ще се движат самолети Боинг 737-400

TNT открива нов въздушен маршрут до Тунис
280 ~ 1 мин. четене
TNT стартира нова въздушна транспортна връзка между своя главен европейски въздушен хъб в Лиеж, Белгия и гр. Тунис. Услугата ще се осъществява пет дни в седмицата през Марсилия, с полети, пристигащи в Тунис всеки делник преди началото на работния ден, и излитащи вечерта, съобщиха от компанията.

Това ще даде повече време на клиентите, тъй като пратките за износ за Европа ще се събират в по-късен час. От друга страна пратките, които пристигат ще идват по-рано и ще могат да се транспортират по-големи и тежки товаридо и от други градове, обслужвани от TNT. 

Основа част от външната търговия на Тунис е с Европа. Страната произвежда главно облекло и текстил, компоненти за автомобилната и авиационна индустрия, електрическо и механично оборудване, както и фармацевтични продукти.

Географската близост на Тунис до ЕС и производството на страната от типа "Точно навреме", са основните сравнителни предимства, нужни за мениджмънта на развита верига за доставки. Добавянето на Тунис към въздушната мрежа на TNT отговаря на това изискване. TNT предлага избор и гъвкавост на опциите за доставка за фирмите, които изпращат пратки и товари до и от страната с директна връзка до Европа и останалата част от света. 

Полетът до Тунис е най-новият от серията подобрения на услугите, направени от TNT в рамките на стратегията Outlook на компанията. През последните месеци TNT добави към въздушната си мрежа и дестинациите: Малта, Тел Авив, Венеция и Хановер. 
Подкрепи Economic.bg