Тотото вече ще се тегли по bTV

Водещи ще са Део и Славена Вътова

Тотото вече ще се тегли по bTV

Тегленето на тиражите на Българския спортен тотализатор вече ще се излъчва по bTV. Първото предаване ще е още тази неделя, 2 октомври, съобщиха от медията.

Тегленията на печелившите числа ще се излъчват на живо 5 пъти седмично, като най-популярните игри – „Тото 2 - 6 от 49“ и „Тото 2 - 5 от 35“, ще продължат да се излъчват както досега в четвъртък и неделя. Началният час е 17:50. Останалите игри – „Втори тото шанс“ и „Рожден ден“ ще се излъчват през останалите дни от седмицата по същото време.

Водещ на предаването както и досега ще бъде Део, а към него като съводещ ще се присъедини бившата Мис България Славена Вътова.

„bTV Media Group застава изцяло зад каузата на Български спортен тотализатор в подкрепа на българския спорт. Част от постъпленията от игрите на СПОРТ ТОТО се заделят за развитието на спорта и физическото възпитание в България, което го отличава от всички други хазартни оператори в страната“, се казва в съобщението на медията.

От началото на 2015 г. до момента най-старата тото игра в историята на България – „Тото 2 - 6 от 49“ е направила 11 българи тото милионери, а откакто джакпотите се измерват в милиони, 89 българи са станали тото милионери.

Коментари: 0