Тренирай, за да си успешен

Системата Body Drive подобрява здравословното състояние и житейската перспектива

Тренирай, за да си успешен

Системата от упражнения Body Drive влияе върху здравето, но и цялостно върху живота на човека, уверява Андрей Макрица

Снимка: Личен архив

636 ~ 2 мин. четене
Автор: Яна Колева

Желанието да се справи със свой здравословен проблем променя живота на Андрей Макрица. Години наред е бил предприемач и е минал през най-различни бизнеси, а сега е треньор и консултант, който помага на хора и организации да станат по-успешни чрез разработената от него система Body Drive.

Вече близо 20 години Андрей Макрица е фокусиран върху създаването на

жизненоважни технологии

– как да възстановим здравето си и да влезем във форма, да се освободим от страхове и отрицателни емоции, да подобрим отношенията си с хората, да сме успешни в работата си, да планираме своето бъдеще… Лесна и проста за прилагане система, която обаче дава бързи и устойчиви резултати.

За да възстанови здравето си, изпробвал много способи, но те имали временен ефект. Заел се да намери устойчиво решение и установил, че без работа с тялото различните технологии за здравословен живот имат нисък коефициент на ефективност. Убедил се, че физиологията влияе на психиката, всеки здравословен проблем й въздейства и тя се настройва в съответствие с болестта. Започнал да изучава трудовете по психофизиология на именити учени и така разбрал, че главният мозък реагира на фантазиите и въображението като на случващо се събитие и това пряко се отразява на процесите в тялото. По свой начин стигнал и до прозрението, че

дишането и движението

са важни за качествения живот, наред с приятните емоции и позитивните мисли. Всичко това се отразява върху здравето, но и цялостно върху живота на човека. Системата Body Drive съчетава физическите и дихателните упражнения - силното натоварване провокира процеси на очистване и възстановяване, а съпътстващите дихателни упражнения премахват стреса и подобряват кръвообращението.

Семейството и обществото ни налагат правила за поведение и начин на живот. До към 4-годишна възраст децата са естествени, знаят какво искат и намират начин да го постигнат. Възрастните обаче правят каквото трябва и свикват да живеят в сковаващи самоограничения. Андрей Макрица е разработил технология за освобождаване от зависимостта на „трябва” и излизане от сковаващите норми. Чрез нея възвръщате своята индивидуалност и контрола над самия себе си, отприщвате своя жизнен и творчески потенциал.

Всички системи в нашето тяло са в

свързаност

и ако един от органите влоши своята работа, това се отразява на целия организъм. Ако гръбначният стълб не е в изправност, здравето започва прогресивно да се срива. Болките в ставите стават често срещан проблем. Прави му впечатление, че след като не могат да възстановят здравето си, много хора стигат до отчаяние. Body Drive е техника, чрез която успешно ще управлявате здравето и живота си. Много предприемачи и мениджъри споделят, че когато изкарат 10-дневната програма под негово ръководство и продължат индивидуално да се занимават, бизнесът им започва да расте. Те стават жизнени и енергични, позитивно настроени, мислят и действат по-бързо, което влияе добре на клиентите и партньорите им, но и на финансовите резултати, обяснява треньорът.

Да тренираш е усилие, но със системата на Андрей Макрица ще усетите свеж тонус и енергия за действие, уверяват всички, които я прилагат. Заслужава си да опитате.

Коментари: 0