Три промени в дизайна на iPhone 6S

Те ще бъдат наложени най-вече заради Apple Watch

Три промени в дизайна на iPhone 6S
280 ~ 1 мин. четене

Очакваният с нетърпение нов смартфон от поколението iPhone – 6S, ще определи голяма част от тенденциите за тази и следващата година. Според KGI Securities, източник с доста точни прогнози, новият iPhone 6S ще дойде с няколко промени, които най-вече ще бъдат наложени заради Apple Watch.

По отношение на визията, KGI Securities твърди, че телефонът ще бъде с малко по-големи размери, заради новия Force Touch. Това ще доведе и до още 0,2 мм дебелина, 0,15 мм височина и по-голяма ширина.

Цветовете на телефона също ще претърпят промяна заради Apple Watch. Твърди се, че iPhone 6S ще стане по-жълт, сивото ще отиде към по-тъмен нюанс, а освен това ще има и т.н.”rose gold” цвят.

Третата промяна,прогнозирана от KGI Securities, е използване на по-различен материал за изработката.Apple ще промени класа на използвания алуминий при iPhone 6 с по-силен такъв, пише SmartNews. Спекулира се, че ще бъде използвана серия на алуминий 7000, която бе използвана при Apple Watch.

Според анализаторите, подобни промени не биха се отразили негативно върху новия модел на един от най-харесваните и известни телефони в света. От една страна малко притеснителен е фактът, че смартфонът ще бъде малко по-голям, тъй като дълги години почитателите на Apple бяха свикнали с по-малки размери.

Подкрепи Economic.bg