Цялото кралско семейство в една снимка

Цялото кралско семейство в една снимка
8884 ~ 1 мин. четене
Принц Хари и съпругата му Меган Маркъл благодариха на всички онези, които се включиха в тяхната сватба през уикенда и публикуваха официални снимки от големия ден. Хари и Меган, вече официално известни като херцогът и херцогинята на Съсекс, се венчаха в събота в замъка Уиндзор. На пищната церемония бяха поканени много популярни лица.

„Херцогът и херцогинята на Съсекс биха искали да благодарят на всички, които участваха в тържествата за сватбата в събота“, написаха от пресофиса на Хари в двореца Кенсингтън. „Те се чувстват толкова щастливи, че са успели да споделят своя ден с всички, събрани в Уиндзор, както и с всички, които гледаха сватбата по телевизията в Обединеното кралство, Британската общност и по света“, се казва още в позицията.

Двамата публикуваха и три портретни снимки, направени от фотографа Алекси Любомирски. На едната от тях е снимано цялото кралско семейство в зелената стая на замъка. Щастливата двойка е обградена от кралицата майка Елизабет II, нейният съпруг принц Филип, по-големият брат на Хари - принц Уилям и съпругата му Кейт, престолонаследникът принц Чарлз и втората му съпруга Камила, както и майката на Меган - Дория Рагланд.


Коментари: 0