Twisted Sister идват на Каварна рок

Тази година ще бъде десетото юбилейно издание на фестивала

Twisted Sister идват на Каварна рок
„Туистед Систър“ (Twisted Sister) са първият обявен хедлайнер за новото издание на фестивала „Каварна рок“ (Kavarna Rock) през лятото на 2015 г. Американската хеви метъл банда се качи на сцената в Каварна през далечната 2006 г., която е първа година за прохождащата рок столица.

На предстоящото издание изпълнителите на вечните I Wanna Rock и We’re Not Gonna Take It се завръщат за символично отбелязване на силните години на фестивала и превръщането му в най-голямото рок събитие в България.

Лятото на 2015 г. ще бъде върхов момент в десетгодишната история на фестивала в Каварна. Юбилеят обещава три невероятни вечери в края на юни с някои от най-добрите рок и метъл банди от световната сцена.Новината за пристигането на световноизвестните „Туистед Систър“ е съпътствана от още един повод за радост на организаторите – продажбата на 1 000 билета „на зелено“.

„Благодарим на феновете на „Каварна рок“ за доверието, което ни гласуват. Фактът, че всички предварителни билети са изкупени, доказва, че почитателите нямат предубеждения към програмата и вярват в гарантираното качество и рок изживяване на фестивала“, споделят от Bulgarian Live Music.

Цените на билетите за фестивала са на стойности от 90 до 110 лв. Билетите могат да бъдат намерени в мрежата на Ивентим в цялата страната, както и онлайн на www.eventim.bg.
Коментари: 0