Уникални иновативни продукти ще бъдат представени на форум в София

Събитието ще се проведе на 11 ноември 2017, в зала „Джон Атанасов”, София Тех Парк

Уникални иновативни продукти ще бъдат представени на форум в София

Уеб базирано приложение за създаване на персонализиран дизайн на усмивки, което разрешава клинични случаи в естетичната стоматология,  уникална мобилна технологична лаборатория за интелигентен дигитален мониторинг /SDM 30/ за електромотори са само част от иновативните продукти, които ще бъдат представени на Международния бизнес форум „Бъдещата форма на сътрудничество между иноватори и инвеститори“.

Събитието ще се проведе на 11 ноември 2017, в зала „Джон Атанасов”, София Тех Парк, под патронажа на Димитър Главчев, председател на Народното събрание, Българският еврокомисар по цифрова икономика и общество Мария Габриел, създателят на SoftUni и носител на наградата "Джон Атанасов" на президента на Република България д-р Светлин Наков, евродепутатът Андрей Новаков, професор Георги Чобанов, директорът на Института за ядрени изследвания и ядрена енергетика при БАН доц. д-р Димитър Тонев са сред лекторите, които ще участват. 

Някои от темите, които ще бъдат представени са: „Blockchain технология, какво са криптовалути и как работят и ICO / token sale като инструмент за финансиране“; „Бездимни продукти“, „Съвременните пресмятания в полза на иновациите" и други.

Коментари: 0