Велосипедите Strida вече се продават в България

Те могат да се купят от онлайн на цени от 1290 лв.

Велосипедите Strida вече се продават в България
Любителите на велоспорта в България вече могат да се насладят на легендарния сгъваем велосипед Strida, запомнящ се с рамката си във формата на буквата "А". Проектиран във Великобритание през 1984 г., Strida е един от малкото велосипеди, които могат да се бутат в сгънато положение без да се носи на ръце, използва ремъчна предавка вместо верига и запазва дрехите чисти, и разчита на кевларен ремък с живот от над 80 000 км. 

Всички тези безупречни функционалности на Strida го правят изключително надежден за употреба и незаменим, екологичен превоз за градски разходки или до работното място.

Сгъваемите велосипеди Strida са с тегло от 10,5 кг (в зависимост от модела) и са значително по-леки от един конвенционален велосипед, чието тегло може да варира от 14 до 20 кг. Отличителните характеристика на Strida – лекота и гъвкавост – ще дадат възможност на велолюбителите да ги транспортират навсякъде в градския транспорт или в различни видове автомобилни багажници, тъй като заемат място по-малко от една детска количка. „Екипът ни е привърженик на екологичния транспорт и сме убедени, че велосипедите Strida ще помогнат за подобряване на бързото придвижване в градска среда и за намаляване на вредните емисии в атмосферата, а оттам за подобряване на еко показателите в столицата“, сподели Ивайло Димитров, управител на Софтматик ЕООД, официален вносител на Strida за България и представител на Ming Cycle Industrial Co. Ltd., Тайван – прозводител на велосипедите. Велосипедите Strida LT и Strida SX могат да бъдат закупени онлайн на адрес strida.bg/eshop/ на цени от 1290 лв. В търговската мрежа се предлага и допълнителен аксесоар - чанта, в която може да се сложи велосипеда в сгънато състояние по време на транспортиране.
Коментари: 0