VIP ли са салоните за гости на Летище София?

Снимки от читател на Economic.bg показват, че един от салоните прилича по-скоро на склад

VIP ли са салоните за гости на Летище София?
6238 ~ 1 мин. четене

Посещението на летище не е от най-приятните неща за никого. Чакане, проверки, много хора – всичко това е изнервящо за мнозина. Ето защо някои от тях, дори да не са политици, рок звезди или много богати и известни бизнесмени, предпочитат да минат преди полета през салоните за гости, които в общия случай трябва да предлагат спокойствие, удобства и уют.

За всичко това човек си плаща – на някои летища повече, на други по-малко. Но навсякъде човек очаква да получи срещу парите си и съответстваща услуга. На много летища в Европа това е валидно – плащаш и получаваш това, за което си платил.

Ако човек посети Летище София обаче, той може да се сблъска с друга ситуация. Снимки, които читател на Economic.bg изпрати до редакционната поща, показват, че един от салоните за гости изглежда по-скоро като склад, отколкото като място, на което човек може да се почувства уютно преди полет.

От Летище София уточниха за Economic.bg, че снимките по-долу не са от VIP салон на летището, а на салон за гости. От там също така обясниха, че точно тази зала се управлява от наземния оператор Swissport България, а мебелировката и подредбата е изцяло тяхна отговорност.

Коментари: 0