VIVA Cloud идва с 3 безплатни месечни такси

Услугата предоставя на потребителите възможността да изградят собствен виртуален център за данни

VIVA Cloud идва с 3 безплатни месечни такси

Снимка: VIVACOM

524 ~ 1 мин. четене
Автор: Vivacom

Всеки нов корпоративен клиент на VIVACOM, който сключи договор за VIVA Cloud до 31 май 2020 г., получава услугата без месечни такси за първите 3 месеца.

Въведеното извънредно положение и препоръки за работа от вкъщи поставя много компании пред изпитание как да продължат работния процес и нормалното си функциониране. В този момент облачните услуги са добро решение за непрекъсваемост на бизнеса.

VIVA Cloud предоставя на потребителите възможността да изградят собствен виртуален център за данни, в който сами да определят виртуалната инфраструктура с изчислителни и мрежови ресурси по техен избор. Оборудването е физически разположено в професионалните дейта центрове на VIVACOM.

Облачните услуги от VIVACOM са подходящи както за малки и средни, така и за големи компании и представляват висококачествена система за съхранение на данни. VIVA Cloud гарантира високо ниво на сигурност и защита на информацията и е без първоначална инвестиция за CLOUD инфраструктура.

VIVACOM осигурява три безплатни месечни такси за новите клиенти на услугата VIVA Cloud, независимо от количеството ресурси, което са избрали. След изтичане на  промоционалните условия за използване на облачно пространство, клиентите ще бъдат таксувани според избраните от тях ресурси.

Подкрепи Economic.bg