War In My Mind: Най-откровеният албум на Бет Харт

Блус дивата идва за втори концерт в София на 10 декември, Арена Армеец

War In My Mind: Най-откровеният албум на Бет Харт
Познаваме искреността на Бет Харт и на нейния толкова интимен контакт с публиката, който българските ѝ фенове преживяха на концерта й в София през 2018 г. Но за пореден път в War In My Mind, последния й 13-ти албум,  Бет разказва живота си, показва белезите си от рани и ни кани в най-съкровените си тайни.

„Сега аз съм най-открита и най-много себе си”, казва Бет Харт за своя албум. „Преминах през дълъг път на изцеление, и вече се чувствам комфортно с моите тъмни страни и с демоните си. Чувствам се еднакво добре с нещата, от които се срамувам, и с  нещата, с които се гордея”.

Бет е идол за ценителите на рока, блуса и фюжъна. Номинирана е за Грами и заради главозамайващия си тембър е избирана да споделя сцената с едни от най-големите виртуози на китарата Джо Бонамаса, Джеф Блек и Слаш. С последното си турне Fire On The Floor Бет пълни огромни зали в САЩ и Европа – като култовата Раймън Аудиториум в Нашвил и Ройал Албърт Хол. “Нещо изключително” писа Таймс за нея.

Гардиан възхвалява нейните „дръзки, замислени и сърдити” изпълнения. А почитателите й казват „Аз не слушам Бет, а чувствам Бет”.

През 2018 г. Бет Харт гостува за първи път у нас и залата не успя да побере феновете й. Тази година тя се завръща, както обеща на българските си почитатели. Концертът й е организиран от компания BG Sound Stage и ще бъде на 10 декември в зала „Арена Армеец”.

Билетите са в продажба в системата на Иветим.

Коментари: 0