Wizz Air пуска два нови маршрута от България през лятото

Носенето на маски в самолета е задължително за пътниците

Wizz Air пуска два нови маршрута от България през лятото

Нискотарифната авиокомпания Wizz Air пуска два нови маршрута от България – от София до Франкфурт и от Варна до Прага. Това заявиха от превозвача днес.

Въпреки кризисната ситуация у нас и по света, авиокомпанията ще лети до двете нови дестинации от 17 юли тази година, като полети ще се изпълняват два пъти седмично – в понеделник и петък. От Wizz съобщават, че билетите вече са в продажба.

От компанията казват, че предвид необичайната епидемична обстановка, пускането на тези нови услуги е доказателство за ангажираността на авиокомпанията към българския пазар и развитието на местния туризъм, както и към изпълнението на мисията ѝ да направи въздушните пътувания по-достъпни за всички.

Wizz Air напомня на пътниците да се запознаят с новите засилени хигиенни мерки, които авиокомпанията въведе, за да гарантира здравето и безопасността на своите клиенти и екипаж. По време на целия полет се изисква както кабинният екипаж, така и пътниците да носят маски за лице, като кабинният екипаж също трябва да носи и ръкавици.

Коментари: 0