Започва 12-месечно безплатно обучение за софтуерни инженери

Академията на Телерик обяви прием за новия сезон

Започва 12-месечно безплатно обучение за софтуерни инженери
Днес започва приемът на документи за Осмия сезон на „Софтуерната академия на Телерик“. Кандидатстването е до 25 септември, а обучението стартира от 10 октомври. 

„Софтуерната академия на Телерик“ представлява 12-месечно безплатно цялостно обучение по софтуерно инженерство, което се провежда в учебния център на „Академията на Телерик“ в София. С акцент върху най-новите софтуерни технологии и поредица от екипни и индивидуални проекти, участниците развиват търсени в ИТ индустрията умения и придобиват практически знания като софтуерни инженери.

Кандидатите трябва да се регистрират в онлайн системата на академията, да подадат CV и мотивационно писмо на английски, а после да преминат интервю на датите между 9 и 27 септември.

Повече за кандидатстването може да откриете на сайта на академията.

Освен присъствено „Софтуерната академия на Телерик” предлага и онлайн обучение. За него не се изисква кандидатстване, а само регистрация за курсовете от учебната програма. Всички участници, които преминат успешно цялото обучение, независимо в присъствена или онлайн форма, ще получат сертификат.

Досега в Академията са се обучили над 4700 човека присъствено. От тях близо 770 са завършили програмата със сертификат, уточниха от Progress.

Коментари: 0