Железният трон от „Game of Thrones“ дойде в България

Той може да се види в София, Пловдив, Стара Загора, Бургас, Варна и Русе

Железният трон от „Game of Thrones“ дойде в България
4772 ~ 1 мин. четене

Истинският Железен трон от хитовия сериал по HBO Game of Thrones („Игра на тронове“) е вече в България и ще обиколи избрани магазини на VIVACOM в столицата и 5 големи града в страната. Всички почитатели на поредицата ще имат възможност да преживеят легендата и сами да усетят какво предизвикателство е възкачването на трона, направен от 1 000 меча. 

Обиколката на масивното произведение от 134 килограма вече започна от София (04 – 13 април), ще премине през Пловдив (14 – 16 април), Стара Загора (17 – 19 април), Бургас (20 -22 април), Варна (23 – 25 април) и Русе (26 – 28 април).

 

Всеки посетител на избраните магазини може да се снима със символа на сила и мощ и да качи снимката си в специално разработеното приложение „GOT Tour“ на Facebook страницата на VIVACOM. 

Всеки фен може да сподели своята снимка от личния си профил до 30 април, като на 4-ти май на случаен принцип 52-ма късметлии ще получат по една от наградите, осигурени от HBO и VIVACOM, а двама ще спечелят големите награди - реплика на Железния трон и ковчежето с трите драконови яйца на една от главните героини - Денерис Таргариен

Пети сезон на един от най-гледаните сериали започва на 13 април, понеделник, от 21:05 часа по HBO. Премиерата на новия сезон „Game of Thrones“ ще се състои едновременно в над 170 страни по света.

Коментари: 0