Рутер с тъчскрийн дисплей

Цената му е 80 долара и се очаква да бъде на пазара през есента

17:13 07.07.2012

Компанията Securifi е разработила нов рутер, наречен Almond и според официалния анонс е първият рутер с тъчскрийн, съобщи digital.bg. По този начин дори и скучните мрежови устройства започват да получават актуализации в тон със съвременната мода сред мобилните устройства.

Производителите очевидно се опитват да разнообразят интериора на офисите и всекидневните, в които има рутери. Цената на Almond е 80 долара и се очаква да го видим на пазара през есента. При него,  всички конфигурации ще могат да се правят с въвеждане на данните върху тъчскрийна, без да има нужда от компютър.

Интересното е, че компанията отсега планира актуализация на рутера, при която 2.8-инчовият дисплей ще може да се използва и като дигитална фото рамка. Това ще добави повече стил на устройството върху бюрото ви.

Wi-Fi скоростта ще е до 300 Mbps, а броят на свързани потребители - до 50 едновременно. Единствената препоръка на специалистите е, че в момента Almond не разполага с USB порт, който може да служи за зареждане на мобилни устройства.
Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: рутер | тъчскрийн дисплей

ПОСЛЕДНИ НАЙ-ЧЕТЕНИ КОМЕНТИРАНИ
Виж всички новини